A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
- Tudjuk-e, hogyan éljünk egészségesen?
-
A jövő élelmiszerei
-
Magas fehérje- és rosttartalmú, valamint alacsony szénhidráttartalmú Update Low Carb termékek fejlesztése
-
Pontyhús eltarthatóságának meghatározása challenge teszttel
-
Élelmiszer-készítmények kábítószer-tartalmának igazságügyi szakértői vizsgálata
-
Laktózmentes funkcionális élelmiszerek fejlesztése fogyasztói felmérés alapján
-
Cukoralkoholok élelmiszerekben
...további érdekes előadásokért kattintson tovább
A tartalomból:
- Az élelmiszerlánc felügyeleti rendszerének változásai
- A világvége elmarad – Krízis, vagy fejlődés
- A csomagolás ajándék, vagy teher a környezetnek?
- Élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása
- Az Élelmiszervizsgálati Közlemények c. tudományos szakfolyóirat ismertetése
- Mikroműanyagok a táplálkozási láncban
- Allergén fehérjék analitikája
...további érdekes előadásokért kattintson tovább
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...
A tartalomból:
Feltöltés alatt...