Eurofins

<< Vissza a Hungalimentaria főoldalra

Szerzők által engedélyezett előadások prezentációinak letöltése PDF formátumban
Bakó Máté: Per- és polifluorozott alkil vegyületek (PFAS) vizsgálati módszerei,valamint az első átfogó felmérés a magyarországi ivóvizek PFAS szennyezettségéről
Balázs Gábor: Ásványolaj-eredetű szénhidrogén szennyezők az élelmiszerekben (MOSH, MOAH) – szennyezőforrások, ajánlott határértékek és analitikai kihívások
Bátai Borbála: Élelmiszer allergének és a fogyasztók védelme: Hogyan segíthetnek a laboratóriumi tesztek?
Bogáth Péter és Lőrincz Anna: Tej Aflatoxin M1 körvizsgálat
dr. Adrián Erzsébet: Rövid áttekintés az élelmiszerek mikrobiológiájával kapcsolatos jogszabályok legutóbbi módosításairól
Baranyai László: Az élelmiszeripari digitalizáció lehetőségei és kihívásai Magyarországon
Dr. Csapó János: A kolosztrum és a tej bioaktív komponensei; tabletta, illetve kapszula előállítása szarvasmarha kolosztrumból az ember passzív immunitásának növelésére
Dr. Csapó János: A konjakmannán felhasználása egészségvédő és fogyasztó élelmiszerek előállítására
Dr. Dregus Márta: Illat...íz...aroma: Aromák az élelmiszerjelölés tükrében
Dr. Fodor Péter: MEGJEGYZÉSEK a „Megjegyzésekről”-az EU élelmiszerekben előforduló szennyező anyagok felső határértékekről szóló rendeleténél
Dr. Györéné Dr. Kis Gyöngyi: Ökoélelmiszerek ismertsége és táplálkozási értéke hazai és nemzetközi kutatások alapján
Dr. Kókai Zoltán: Profilanalitikus érzékszervi vizsgálatok alkalmazása élelmiszerek minősítésében
Dr. Szilvássy Blanka Daniella: Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok előírásainak változásai az élelmiszerbiztonság és a fenntarthatóság tükrében
dr. Nagy Attila: Mikotoxin Platform
Dr. Nagy Attila: Hatósági ellenőrzések tapasztalatairól laboros szemmel
Haraszti Mária: Bizalom a polcokon, avagy digitális transzparencia az élelmiszeriparban
Kariné Péter Éva: A Kárpát-medencében őshonos, génbankban őrzött gyümölcs- és zöldségfajták beltartalmi vizsgálata
Kovács Krisztina: Az élelmiszerekre vonatkozó jelölési előírások és aktuálisok
Neszlényi Kálmán: Az NGT-növények EU-s szabályozása, kimutatásuk kihívásai – Darwin Projekt
Óré-Sütő Berta Vanda: Táptalajgyártás folyamatai a mikrobiológiai laboratóriumban
Rönfeld Konstantin: “Augmented Diagnostics”, a kiterjesztett diagnosztika: Egy új korszak az élelmiszerbiztonság és - minőség területén
Schmutz Márta: Fertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálatai az Eurofins Food and Feed Testing Budapest Kft. laboratóriumában
Sütő Péter: Referenciaanyagok labirintusában
Szegedyné dr. Fricz Ágnes: Középpontban az allergén jelölés Átfogó allergén-kockázatkezelés alapján
Szénási Krisztina: Zöld állítások és jelölések (greenwashing)


Kiállítók és a rendezvény programja


A RENDEZVÉNY PROGRAMJA